O saptamana fara Facebook

O saptamana fara Facebook

Incerc un experiment sa vad daca poate exista viata fara Facebook. Ei bine, da, exista si inca una frumoasa pentru ca pare linistitia. Ce-i drept, nu mai primesc stirile asa usor, sunt nevoita sa le caut. Trebuie sa admit ca o pauza este binevenita, dar nu voi renunta definitiv la Facebook, desi asa ma batea gandul. Asa ca mai am o saptamana de “concediu Facebook” si ma voi intoarce.

Aceasta experienta de o saptamana m-a convins ca nu sunt dependenta de Facebook cum imi imaginam. Este un rezultat multumitor. Am convingerea ca voi rezista fara probleme inca o saptamana, pentru ca sunt atat de ocupata, am atat de multe de facut, incat nici nu am timp sa ma gandesc la Facebook.

Cred ca atunci cand vrei sa renunti la ceva sau chiar la cineva, e bine sa iti gasesti atat de mult de lucru, incat sa nu iti lasi libera nici o secunda de gandire! Cel putin la mine asa functioneaza!

Astazi vreau sa profit de soarele asta de care imi era dor! Si neaparat imi voi clati ochii intr-un loc cu apa, ca sa imi iau doza de inspiratie ce ma va bantui tot restul saptamanii viitoare!

 

Abonează-te la noutăți prin e-mail

Categories: Gandul zilei

Comentarii?

Your email address will not be published. Required fields are marked *