Carti

Carti

Artista

2016-11-06-18-02-49

 

În octombrie 2016 a fost lansat cel de-al treilea roman al meu, care se prezintă într-o formă atipică, ce a fost construită cu grijă din eseuri și nuvele, care întregesc o poveste scrisă cu foarte mult suflet, în care am pus foarte mult din mine.

Este cartea mea preferată, o materializare a unei munci ce a reprezentat documentare asiduă, 35 de ore de interviu și multă, foarte multă creativitate astfel încât să pot coase fără urme realul de imaginar.

Deși are girul criticilor, întotdeauna cititorii vor fi cei mai în măsură să-mi aprecieze scrierile, iar Artista am gândit-o pentru gustul tuturor.

 

 

 

M-am născut să te întâlnesc                                          

Adriana-Ungureanu__M-am-nascut-sa-te-intalnesc-130

 

A fost cea de-a doua mea carte pe care am scris-o sub presiunea doctoratului în faza lui de final și de aici dramatismul ei atât de evident.

Muze mi-au fost prietenele mele, fiecare aducându-mi o boare de inspirație, astfel încât să pot dantela în final o poveste importată din realitate.

Mesajul cărții deși simplu, a fost creionat cu multă pasiune: nimic în viață nu este întâmplător, iar finalul, greu de acceptat de unele cititoare, este o invitație de a înțelege că uneori, tot ce este frumos, se poate spulbera din senin, fără preaviz de la viață.

 

 

 

 

 

 

Femeia la 40 de ani. Pe Facebook

femeia-la-40-de-ani

 

În acestă carte  vorbesc despre problemele cu care se confrunta o femeie ajunsă la vârsta maturității, într-o lume în care Facebook-ul i-a schimbat viața.

Cartea este o compilație de povești adevărate inserate cu multă naturalețe și asumate într-un singur personaj, care de cele mai multe ori mă întruchipează pe mine în multe dintre situații, dar în care multe dintre cititoare se vor regăsi.

Intenția mea a fost să transmit femeilor că nu sunt singure în experiența lor, mi-am dorit să fie în final o invitație la autenticitate, la adevăr.

Recunosc că deși am vrut să încerc un exercițiu literar, Femeia la 40 de ani. Pe Facebook a schimbat vieți și rămâne prima mea carte de succes!

Discussion

    1. Mulțumesc mult!Aprecierea este binevenita intr-un moment in care scriu cea de-a doua carte, imi da curaj si mai ales sperante sa continui. Ma bucur mult ca v-a placut, sper ca urmatoarea carte sa fie cel putin la fel de interesanta!

      Adriana Ungureanu

Comentarii?

Your email address will not be published. Required fields are marked *