Fa lucrurile sa se intample

Fa lucrurile sa se intample

Seminarul individual (1 la 1) “Fa lucrurile sa se intample” este adresat antreprenorilor si micilor intreprinzatori care se confrunta cu diverse probleme in business-ul pe care il detin. Fie ca vorbim de probleme de organizare, de focusare pe obiective, probleme cu angajatii sau partenerii, seminarul acopera toate aceste campuri.

Seminarul “Fa lucrurile sa se intample” este structurat in mai multe etape, si anume:

  • Importanta de a te pozitiona corect intr-un lant al simbiozei – multe dintre problemele tale ca intreprinzator pot incepe de aici. In cadrul acestui seminar discutam despre business-ul pe care il detii, despre felul in care te pozitionezi in relatia cu furnizorii, dar si cu clientii sau cu competitorii.
  • Comunicarea sef-angajat –  vorbim aici despre felul in care trebuie sa te raportezi la angajati pentru ca acestia sa te respecte,  sa faca ceea ce le ceri si sa fie eficienti in munca lor.
  •  Importanta eticii in afaceri – cuvantul dat, termenele de livrare, promisiunile pe care le faci consumatorilor – toate acestea te pot ridica sau prabusi pe termen lung.
  • Cum crestem eficienta organizationala? – un concept care trebuie inteles mai ales in Romania este acela ca volum nu inseamna neaparat productivitate. Vom vorbi despre metodele prin care poti creste eficienta organizationala folosind, in acelasi timp, resurse limitate.
  • Stabilirea unor obiective si realizarea lor – discutam in cadrul acestui seminar despre importanta de a avea obiective care sa duca lucrurile acolo unde vrei, mergand din aproape in aproape.
  • Managementul stresului si al situatiilor limita – situatii limita, perioada stresante, mereu vor exista. Important este cum le faci fata si ce abordare ai fata de ele.
  • Dezvoltarea creativitatii in business – creativitatea este o componenta esentiala, asta deoarece iti vine in ajutor in momentul in care dispui de resurse limitate. Discutam aici despre metode prin care iti poti imbunatati creativitatea oferind, totodata,  exemple concrete de viata pentru a facilita intelegerea.

Am inceput acest seminar din dorinta de a sustine antreprenoriatul romanesc. Cred ca si romanii nostri pot avea afaceri care se pot dezvolta international, totul tine de abordare, de felul in care iti gestionezi resursele si de modul in care reactionezi in situatii limita.

Experienta mea de noua ani in propria firma, intr-un domeniu in care am vazut, pe viu, ce semnificatie are expresia “provocarile unui business” ma determina sa impartasesc si sa sustin orice initiativa creatoare, care duce la bunastare. Bunastarea noastra, a tuturor!

Pentru mai multe detalii contactati-ma prin email sau telefonic.

Comentarii?

Your email address will not be published. Required fields are marked *